MARINA FARAAS FARAO

DAGLIG LEDER

Marina startet «Nye Oslo Hair & Beauty» i januar 2015. Hun har over 12 års erfaring som frisør med utdannelse fra Adam & Eva skolen. Hun er spesialisert innenfor farge / fargedesign og er i tillegg sertifisert til å utføre LVL vippeløft.

BARTEK OSCILOWSKI

HAIR STYLIST / DESIGNER

Bartek har over 18 års erfaring i frisørfaget. Han har jobbet halvparten av sin karriere i flere av Londons mest anerkjente salonger. Etter at han kom til Norge har han jobbet som både Daglig leder, faglig leder og art director i tillegg til og ha åpnet flere salonger i en av landets største frisørkjeder. Som hårstylist er han kjent for sin perfeksjon på både teknisk klipp og fargedesign. I tillegg får alle hans kunder den perfekte «hollywood fønen» før de går ut av salongen. Bartek er også sertifisert barberer.

LENA HANNU

COLOR MASTER EXPERT

Lena er utdannet fargespesialist og har tatt sin utdanning på Toni & Guy Academy i London. Der utmerket hun seg med sin ekstreme lidenskap og talent for farge.
Hun har i løpet av få år klart å bygge seg opp en stor kundeportefølje hvor hun gir hver og en kunde en unik hårfarge. Lena er i tillegg «color master expert» fra Wella.
Følg hennes instagram profil @colourbylena der hun er svært aktiv med sine små og store fargeprosjekter.

NINA IM JUNGRAN

SENIOR HAIRSTYLIST

Nina har med sine 8 års erfaring gjort seg bemerket i både Asia og Europa. Hun tok sin utdannelse i Seoul i Sør-Korea før hun videreutviklet seg i Canada.
Etter og ha tatt «Creative Hair Cut» kurs på Toni&Guy akademiet i London fortsatte hun sin karriere her i Oslo. Nina er detaljert til fingerspissene og er spesielt kjent for sin ekspertise innenfor klipp og farge, spesielt striper og fargedesign. Hun har i tillegg jobbet med film og teaterproduksjon og er derfor svært god på styling og detaljer.

LIDIA PIEKOS

NEGLDESIGNER OG VIPPETEKNIKER

Lidia er kjent for sin ekstreme nøyaktighet og sitt behagelige vesen. Hun er utdannet hudpleier har 7 års erfaring innenfor negldesign. I tillegg er hun sertifisert til å utføre vippe extension, både enkeltvipper og 3d-7d vipper.

ERIKA TORSTENSSON

ASSISTERENDE DAGLIG LEDER / HAIRSTYLIST

Velkommen til det mest behagelige menneske som finnes. Erika er utdannet i Sverige og kom til Norge i 2013. Hun er ”color master Expert” fra Wella og har en kjærlighet for alle typer hårfarge, fra små til store fargeprosjekter.
I tillegg er hennes lidenskap kort herreklipp.
Erika brenner for sitt yrke og gjør alltid det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd.
Ved siden av sin jobb hos Oslo Hair jobber hun som konsulent for vårt nyeste merke Maria Nila som er en 100% vegansk serie.

DIMAS GERARDO

HAIRSTYLIST

Dimas har gjennom sine 14 år som frisør blitt et anerkjent navn i bransjen. Med sine tekniske klipper og rene farger gjør han at kunden alltid opplever å få «det lille ekstra». Dimas er perfeksjonist og det gjenspeiler seg i hans arbeid.

MIA SIREN SOLHEIM

HAIRSTYLIST / COLOR MASTER EXPERT

Mia er solstrålen i Oslo Hair familien. Et vinnende vesen og en humørspreder man ikke kan unngå å like. Hun er fokusert og effektiv, noe som gjør at du sjeldent sitter lenger i stolen enn du må når du er hos Mia. Hun er «Color Master Expert» fra Wella og har ekstremt mange blondiner i sin kundeportefølje. Mia er rett og slett en mester på blonde farger. Når hun ikke er i salongen så er hun gjerne ute på oppdrag hvor hun styler hår på flere av Norges kjente fjes. Dette er en frisør som virkelig brenner for yrket sitt.