MARINA FARAAS

DAGLIG LEDER

Marina startet «Nye Oslo Hair & Beauty» i januar 2015. Hun har over 12 års erfaring som frisør med utdannelse fra Adam & Eva skolen. Hun er spesialisert innenfor farge / fargedesign og er i tillegg sertifisert til å utføre LVL vippeløft.

LIDIA PIEKOS

NEGLDESIGNER OG VIPPETEKNIKKER

Lidia er kjent for sin ekstreme nøyaktighet og sitt behagelige vesen. Hun er utdannet hudpleier har 7 års erfaring innenfor negldesign. I tillegg er hun sertifisert til å utføre vippe extension, både enkeltvipper og 3d-7d vipper.

PONTUS JUDAS

ART DIRECTOR

Pontus Judas er utdannet hårstylist med 10 års erfaring innen faget, med blandt annet tidligere arbeidsplasser som Adam og Eva /Oslo og Hårstylistene/Stockholm. Med farge og form som spesialområde har Pontus sine kreasjoner vunnet publikumsprisen i Årets Frisør og konkurrert i Chromatics Color Challange i Las Vegas.

JASMINE STAAL

SENIOR ART DIRECTOR

Med sin kunnskap og erfaring har Jasmine gjort seg til en av landets mest anerkjente frisører. I tillegg til titler som Senior Art Director og Haircolorist er en av hennes spesialiteter langhårsoppsett. Jasmine sitt arbeid har prydet flere kjente magasiner i både Europa, Asia og USA. I tillegg kan hun skryte av nominasjoner og seiere i flere konkurranser både innenlands og utenlands.

BARTEK OSCILOWSKI

HAIR STYLIST / DESIGNER

Bartek har over 18 års erfaring i frisørfaget. Han har jobbet halvparten av sin karriere i flere av Londons mest anerkjente salonger. Etter at han kom til Norge har han jobbet som både Daglig leder, faglig leder og art director i tillegg til og ha åpnet flere salonger i en av landets største frisørkjeder. Som hårstylist er han kjent for sin perfeksjon på både teknisk klipp og fargedesign. I tillegg får alle hans kunder den perfekte «hollywood fønen» før de går ut av salongen. Bartek er også sertifisert barberer.

LENA HANNU

COLOR MASTER EXPERT

Lena er utdannet fargespesialist og har tatt sin utdanning på Toni & Guy Academy i London. Der utmerket hun seg med sin ekstreme lidenskap og talent for farge.
Hun har i løpet av få år klart å bygge seg opp en stor kundeportefølje hvor hun gir hver og en kunde en unik hårfarge. Lena er i tillegg «color master expert» fra Wella.
Følg hennes instagram profil @colourbylena der hun er svært aktiv med sine små og store fargeprosjekter.

FANNY MARIA

SENIOR STYLIST

I permisjon.

ER DU VÅR NYE KOLLEGA?

Oslo Hair & Beauty vokser, av den grunn søker vi nå etter en frisør, en negledesigner og en vippeteknikker til vårt team.

Send oss gjerne din CV og søknad på mail til: marina(@)oslohair.no