MARINA FARAAS

DAGLIG LEDER

Marina startet «Nye Oslo Hair & Beauty» i januar 2015. Hun har over 12 års erfaring som frisør med utdannelse fra Adam & Eva skolen. Hun er spesialisert innenfor farge / fargedesign og er i tillegg sertifisert til å utføre LVL vippeløft.

LIDIA PIEKOS

NEGLDESIGNER OG VIPPETEKNIKKER

Lidia er kjent for sin ekstreme nøyaktighet og sitt behagelige vesen. Hun er utdannet hudpleier har 7 års erfaring innenfor negldesign. I tillegg er hun sertifisert til å utføre vippe extension, både enkeltvipper og 3d-7d vipper.

PONTUS JUDAS

ART DIRECTOR

Pontus Judas er utdannet hårstylist med 10 års erfaring innen faget, med blandt annet tidligere arbeidsplasser som Adam og Eva /Oslo og Hårstylistene/Stockholm. Med farge og form som spesialområde har Pontus sine kreasjoner vunnet publikumsprisen i Årets Frisør og konkurrert i Chromatics Color Challange i Las Vegas.

JASMINE STAAL

SENIOR ART DIRECTOR

Med sin kunnskap og erfaring har Jasmine gjort seg til en av landets mest anerkjente frisører. I tillegg til titler som Senior Art Director og Haircolorist er en av hennes spesialiteter langhårsoppsett. Jasmine sitt arbeid har prydet flere kjente magasiner i både Europa, Asia og USA. I tillegg kan hun skryte av nominasjoner og seiere i flere konkurranser både innenlands og utenlands.

BARTEK OSCILOWSKI

HAIR STYLIST / DESIGNER

Bartek har over 18 års erfaring i frisørfaget. Han har jobbet halvparten av sin karriere i flere av Londons mest anerkjente salonger. Etter at han kom til Norge har han jobbet som både Daglig leder, faglig leder og art director i tillegg til og ha åpnet flere salonger i en av landets største frisørkjeder. Som hårstylist er han kjent for sin perfeksjon på både teknisk klipp og fargedesign. I tillegg får alle hans kunder den perfekte «hollywood fønen» før de går ut av salongen. Bartek er også sertifisert barberer.

FANNY MARIA

SENIOR STYLIST

I permisjon.

ER DU VÅR NYE KOLLEGA?

Oslo Hair & Beauty vokser, av den grunn søker vi nå etter en frisør, en negledesigner og en vippeteknikker til vårt team.

Send oss gjerne din CV og søknad på mail til: marina(@)oslohair.no