VIPPE EXTENSIONS OSLO

HER FÅR DU EN KOMPLETT GUIDE FOR VIPPER OG PRISER

HVA ER VIPPE EXTENSIONS?

Vippeextension er kunstige øyevipper, laget av silke, polyester eller ekte minkhår som limes på dine naturlige vipper ved hjelp av en pinsett som er laget spesielt for denne type presisjonsarbeid.

Det er først de siste årene at vippeextensions har blitt så enormt populært. Kvinner i alle aldre har hivd seg på vippe trenden og det ser ut til at det skal ingen ende ta.

Vippeextensions eller vippeextension er en forlengelse av ens egne naturlige vipper og gir lengere, fyldigere og tykkere vipper. I tillegg får man et våkent blikk til enhver tid uansett om man er på jobb, trening, stranden eller bare hjemme i sofaen. Bruker du vippeextension er det ikke mye annen make up som skal til før man er klar til å løpe ut døren

BESTILL TIME

HVORDAN UTFØRES VIPPE EXTENSIONS?

Vippe extension utføres med forskjellige teknikker, alt ettersom hvilken effekt man ønsker. Det som først kom på markedet, som kalles singelvipper eller klassiske vipper gir en mer naturlig look. Denne behandlingen passer best til deg som ønsker et mer nøytralt resultat men som allikevel ønsker lengere vipper.

Behandlingen utføres ved at vippe teknikeren limer på én enkel extension på hver og en av dine naturlige vipper. For å få et perfekt resultat er trikset og jobbe med annen hvert øye for hver vipp man setter på slik at limet rekker å tørke. Da unngår man at vippene limer seg sammen.

Etter hvert som vippeextension trenden har spredd seg, har også det som kalles 3D / volumvipper blitt mer og mer populært. Teknikken som brukes her er at teknikeren limer flere vipper på en vipp (fra 2-7 stk) slik at effekten blir mer dramatisk og du får mange flere vipper på hvert øye enn det du gjør med klassiske vipper. Du står selvfølgelig fritt til å velge både lengde, tykkelse og hvilken type bøy du ønsker på dine vippeextensions, eller våre terapeuter kan gi deg råd om hva som vil passe dine øyne best.

HAR DU SPØRSMÅL? RING OSS GJERNE PÅ 22181818
Linni Meister Avatar
Linni Meister

Verdens flinkeste ❤️❤️❤️ Takk Gud for at Dere er til

Ida Liavåg Lauritzen Avatar
Ida Liavåg Lauritzen

Har vært kunde hos Oslo Hair & Beauty de siste 4 årene og er alltid like fornøyd med resultatet, servicen og selve salongen. Kan virkelig anbefale Marina som frisør, kjempe dyktig på klipp, farge og hairextentions. Og det samme kan jeg si om Lidia med gelenegler og vippeextentions. Flott salong med fantastiske ansatte�

HVOR LANG TID TAR DET Å SETTE PÅ VIPPE EXTENSIONS?

Å sette på singel vipper eller klassiske vipper tar ca 1,5-2 timer. Volumvipper tar noe lengere tid da det festes flere vipper på en og samme vipp. Dette er tider som gjelder for en erfaren vippe tekniker. Velger du å gå til en som er nylig sertifisert kan det ta opp til 3 timer.

HVOR LENGE VARER VIPPE-EXTENSIONS?

Hvis du pleier og tar vare på dine vipper med de enkle grep som vippe teknikeren informerer deg om, vil vippene dine vare i opptil flere uker. Dine naturlige vipper har en vekstsyklus på ca 45-90 dager. Det vil derfor variere hvor lenge dine vippe extensions varer utifra hvor i syklusen du er.

Daglige aktiviterer og styrken på dine naturlige vipper spiller også en rolle for varigheten på dine extensions. Vi anbefaler etterfyll hver 3-6 uke.

Yen Tran

Herlig sted med verdens beste team ❤️

Anna Nilsson Avatar
Anna Nilsson

Trevlig personal samt ikke att förglömma, supernöjd med både klippning och mina nya vipper 🙂

KAN JEG BRUKE MASCARA NÅR JEG HAR VIPPE EXTENSIONS?

Selv om det ikke er nødvendig å bruke mascara når du har vippeextension så er svaret ja. Mascaren må derimot IKKE være vannfast eller oljebasert. Dette kan løse opp limet som er brukt for å feste dine vippe extensions og vippene vil derfor falle av.

Du får kjøpt mascara som er laget spesielt for vippe extension hvis du allikevel ønsker å bruke mascara.

Det samme gjelder for bruk av produkter som fjerner mascara. Produktene må være fri for olje og fjerning av mascara må foregå med forsiktighet.

TÅLER VIPPE EXTENSIONS VANN?

Selv om du har vippe extensions så kan du bade og dusje på akkurat samme måte som før. De første 24 timene anbefaler vi at du unngår å få vann og damp på vippene. Dette for at limet skal få herde. Det betyr ikke at du ikke kan trene eller dusje, men at du er noe mer påpasselig med og for eksempel ikke holde ansiktet under vann, gå inn i badstue etc.

Ann-Kristin Foss

Oslo Hair & beauty anbefales på det sterkeste!

PRISER – VIPPE EXTENSIONS KLASSISK

NYTT SETT 1800,-

REFILL 1 UKE 540,-

REFILL 2 UKE 740,-

REFILL 3 UKER 840,-

REFILL 4 UKER 940,-

REFILL 5 UKER 1040,-

REFILL 6 UKER 1140,-

FJERNING AV EXTENSIONS 200,-

HVA GJØR JEG HVIS JEG FÅR EN ALLERGISK REAKSJON?

Dessverre så finnes det få tilfeller der noen reagerer på limet som brukes til å sette på vippe extensions og får en allergisk reaksjon. Dette merker du gjerne ved at øyne begynner å klø eller at du får en hevelse på øyelokkene.

Du kan først og fremst prøve å skylle øynene med saltvann. Hvis ikke dette hjelper så anbefaler vi at du kontakter oss slik at vi kan fjerne vippene dine. Da legger vi en tynt lag med en gelé som løser opp limet slik at vippene lett kan fjernes. Dette tar ca 10 minutter.

FROGNERVEIEN 5 – 50 METER FRA SOLLI PLASS

ÅPNINGSTIDER

MANDAG: 10.00 – 18.00
TIRSDAG: 10.00 – 20.00
ONSDAG: 10.00 – 20.00
TORSDAG: 10.00 – 20.00
FREDAG: 10.00 – 18.00
LØRDAG: 10.00 – 16.00

BESTILL TIME

PRISER – VIPPE EXTENSIONS VOLUM

NYTT SETT 2300,-

REFILL 2 UKE 890,-

REFILL 3 UKER 990,-

REFILL 4 UKER 1090,-

REFILL 5 UKER 1190,-

REFILL 6 UKER 1290,-

FJERNING AV EXTENSIONS 200,-

 • En av Oslos beste steder å være for egenpleie

  Ida Nicolaysen Dybdal

  Top notch! Veldig fornøyd med en alltid interessert Jasmine Staal ! Thanxx

  Edel Sunde Hinse Avatar
  Edel Sunde Hinse

  Som nabo i Frognerveien ser jeg en jevn strøm av kunder til salongen.Alle frisørene der er visst av topp kvalitet! -de av mine kunder som har vært der vitner om det samme .
  Anita
  love your look

  Anita Topnesvåg Wergeland-Jenssen
 • Fantastiskt kunnig personal och väldigt bra bemötande och service. Väldigt bra helhetsintryck!

  Freja Ulven

  Ny stammis tack vare supertrevlig personal och perfekt resultat!! 🙂

  Stina Sehlstedt

  Mycket fin salong med duktiga medarbetare bra service och bra resultat. 🙂

  Julia Skeppstedt
 • Er kjempefornøyd, fortjener absolutt 5⭐️ fra meg

  Cecilie Privat

  Jag rekomenderar denna salongen! Ær vældigt nøjd! Jag hade Sara och hon fixa mina øgonbryn, och ansiktet! Jag kommer komma tillbaka!

  Eva Berglin

  Fantastisk sted, med utrolig god service og dyktige mennesker som virkelig kan faget sitt:)

  Birgitte Friberg
 • Lidia er fantastisk flink Og resten av personalet er også alltid blide og imøtekomme De har også klær fra kouture der

  Ann-Sofie Rogne

  Alltid super fornøyd med farge, klipp og styling! Definitivt Oslos beste salong! Anbefales på det varmeste❤️❤️❤️

  Natalie Henriksen

  veldig fornøyd!

  Tatjana Marie